BILBÄRGNING

BILBÄRGNING I KALMAROMRÅDET

  • Bärgning dygnet runt
  • Låsöppning
  • Starthjälp
  • Alltid jouröppet

Har du fått bensinstopp, punktering, råkat ut för en olycka eller behöver starthjälp? Vi hjälper dig få igång ditt fordon eller få det bärgat till en lämplig plats. Vi jobbar framför allt med bärgning av bil i området kring Kalmar, Nybro och Öland. Vår jour har öppet dygnet runt, alla dagar om året, så du aldrig behöver stå hjälplös.

Vi bärgar och bogserar inte bara bilar, vi jobbar med allt från mopeder, permobiler till traktorer. Ja, egentligen allt med hjul! Är du orolig att det kommer blir dyrt den dagen du behöver vår vägassistans? Vi erbjuder en försäkring som ger bärgning och hyrbil utan självrisk! Ring 020-87 00 00 eller gå in på falcksverige.se för att se mer information. Kontakta oss på våra lokala kontor om du har några frågor eller fundering på hur vi kan hjälpa dig.

JOURÖPPEN BÄRGNING

Vi hjälper dig med att bärga ditt fordon i området runt Kalmar, Nybro och Öland, vilket är det område vi på Falck Kalmar specialiserar oss på. Vi bogserar och bärgar allt från mindre motorcyklar till större tankbilar, dygnet runt, året runt. Ibland jobbar vi med komplicerade ärenden som exempelvis vid olyckor, medan det en annan gång kan det handla om att frakta ett fordon från en plats till en annan.

Det finns många typer av bärgningsbilar beroende på vad de ska används till. Vi har de som behövs för att hjälpa dig bärga din bil. Bland annat har vi så kallade tungbärgare som klarar även de allra tyngsta jobben. Vår kompetens är din trygghet!

Bärgning dygnet runt

0480-292 99