LÅSÖPPNING

Låsöppning

LÅSÖPPNING I KALMAROMRÅDET

Är bilen låst, men nycklarna är kvar på insidan? Falck Kalmar har utrustningen som hjälper dig tillbaka in i bilen! Vi arbetar i området kring Nybro, Kalmar och Öland och eftersom vår jour är öppen dygnet runt kan du få hjälp med låsöppning för din bil när som helst.

Det finns många anledningar till varför du kan behöva hjälp med att öppna billåset. Nycklarna kan blivit kvarglömda innanför bagageluckan, nyckeln har ramlat ur fickan undersvampplockningen, eller så kanske barnet har tryckt på centrallåsknappen när du klivit ur bilen en kort sekund. Oavsett anledning är det alltid lika retligt, men hos Falck Kalmar får du snabb hjälp med din låsta bil.

LÅSÖPPNING FÖR ALLA FORDON

Det handlar inte alltid om att du råkat låsa in nycklar i din bil, vi vet att det här kan hända med en rad olika typer av fordon och vi hjälper dig såklart oavsett typ av fordon. På moderna fordon är dock låsen mer komplicerade, så var noga med att uppge vilket märke, årsmodell eller modell du har. Då kan vi på snabbaste och bästa vis hjälpa dig.

LÅSÖPPNING DYGNET RUNT

Vår jour har öppet dygnet runt, året runt. Vi hjälper dig när som helst på dygnet. Ring oss så skyndar vi till undsättning!

Bärgning dygnet runt

0480-292 99